Mam pytanie osoba która dodała mnie do czarnej listy cały czas podgląda mój profil czy w jakiś sposób również mogę ją zablokować by nie mogła mojego profilu widzieć?
BujajacaWoblokachh
9 October 2015
Na chwile obecna nie ma takiej mozliwosci.
O ile czarna lista blokuje mozliwosc podgladu profilu, o tyle po wylogowaniu czesc danych np fotki sa widoczne.
SoniuSs
9 October 2015
No nic szkoda ale dziękuję za informację.
RiczForester
11 October 2015
Tez bym Cie dodal sciero
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.