lista tematów
Nie można połączyć w pare
Hejka pytanie czemu nie mogę połączyć się w parę? Mam taki problem że z chłopakiem chcemy się połączyć jako para ale poza akceptowane nic nie zmieniło się a później pisze... Już jesteś z kimś połączona
Konto usunięte: Hejka pytanie czemu nie mogę połączyć się w parę? Mam taki problem że z chłopakiem chcemy się połączyć jako para ale poza akceptowane nic nie zmieniło się a później pisze... Już jesteś z kimś połączona
Kliknij w zakładkę znajomi po prawej stronie znajduje się: Zmień kolejność/Zaimportuj kontakty i tam powinno być z kim jesteś połączona, może jesteś z inną osobą połączona, jeżeli nie ma to ponów wysłanie zaproszenia, powysyłaniu chłopakowi powinien zauważyć ten komunikat w ogólnych powiadomieniach lub też znajdziesz go w zakładce "Znajomi".
"...chce połączyć się z Tobą w parę...akceptuj/odrzuć." lub u ciebie jak tobie wyśle.
Jeżeli nadal będzie problem z tym to Proszę o wysłanie zrzutu ekranu przedstawiającego opisany problem.
Konto usunięte: Hejka pytanie czemu nie mogę połączyć się w parę? Mam taki problem że z chłopakiem chcemy się połączyć jako para ale poza akceptowane nic nie zmieniło się a później pisze... Już jesteś z kimś połączona
Nie widze, na profilu żadnego połączenia w pare.
Zapytam jeszcze, czy osoba, z która chcesz się w pare połączyć na dzien dzisiejszy jest dodana do Twoich znajomych?
p.s. odswieżyłam profil, proszę spróbuj jeszcze raz
Nie byliśmy z nikim w parze i nie mamy innych połączeń obydwoje jesteśmy i mamy siebie w znajomych i jest akceptuj w parę akceptujemy i niby poszło ale za chwilę isze że jesteśmy już z kimś polaczemi
Konto usunięte: Nie byliśmy z nikim w parze i nie mamy innych połączeń obydwoje jesteśmy i mamy siebie w znajomych i jest akceptuj w parę akceptujemy i niby poszło ale za chwilę isze że jesteśmy już z kimś polaczemi
Odswiezylam profil.
Prosze sprobowac ponownie.
Jesli problem bedzie sie powtarzal, nie zostaje nic innego jak kontaktowac sie bezposrednio z administracja serwisu: https://fotka.com/kontakt