Najfajniejszy
Najfajniejszy
  3 March 2019 (pierwszy post)
Teraz po wejściu w czarną listę wyskakuje komunikat: podgląd osób które mają mnie na czarnej liście jest tylko dla użytkowników posiadających wykupioną "gwiazdę". Chciałbym usunąć kogoś z czarnej listy, nie interesuje mnie kto mnie tam dodał a tego komunikatu nijak nie idzie ominąć i wejść na profil który chcę odblokować.
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  3 March 2019
Najfajniejszy
Najfajniejszy: Chciałbym usunąć kogoś z czarnej listy

Nalezy wejsc w ustawienia konta -> czarna lista ( https://fotka.com/ustawienia/czarna_lista ). Pod lista profili mających Cie na CL (dostepna dla Uzytkownikow z aktywnym pakietem) znajduje się lista kont, które samemu na CL sie dodalo (widoczna nawet bez aktywnego pakietu).
Nalezy najechac kursorem myszy n miniaturke profilowa, co spowoduje wyswietlenie sie opcji usuniecia osoby z naszej CL.
W ten sposob mozna usunac osobe, ktora samodzielnie do CL sie dodalo.
Najfajniejszy
Najfajniejszy
  3 March 2019
No właśnie problem polega na tym że to u mnie nie działa. Komunikat mi zasłania wszystko i nie mogę nikogo usunąć z czarnej listy. Tylko osoby ze skrajnych pozycji.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  3 March 2019
Najfajniejszy
Najfajniejszy: No właśnie problem polega na tym że to u mnie nie działa. Komunikat mi zasłania wszystko i nie mogę nikogo usunąć z czarnej listy. Tylko osoby ze skrajnych pozycji.

Osób, które mają Cie na czarnej liście - czyli tych zasłonietych przez komunikat nie można usunac. Sa to profile, które nas na ta liste dodały, i tylko oni mogą nas z niej usunac.
Uzytkownik natomiast ma mozliwosc ingerencji tylko w ta listę z profilami, ktore samodzielnie dodal na CL, a tych zgodnie z dodanym przez Ciebie screenem komunikat nie zaslania..
Czy mimo to, nie ma mozliwosci ich usuniecia?
Najfajniejszy
Najfajniejszy
  3 March 2019
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
To co widać na dole pod komunikatem, moje kontakty na CL, tylko przy skrajnych ikonkach (najbardziej po lewej i najbardziej po prawej, tylko 4 profile) pojawia się możliwość usunięcia profilu z CL. Przy reszcie nie mam takiej możliwości. Ikonka mojego kursora tylko w czterech przypadkach zmienia się w "łapkę" i podświetla się możliwość usunięcia kontaktu. Reszta jest jakby zasłonięta komunikatem, może obszar "roboczy" tego komunikatu jest większy niż to widać.
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  3 March 2019
Najfajniejszy
Najfajniejszy: To co widać na dole pod komunikatem, moje kontakty na CL, tylko przy skrajnych ikonkach (najbardziej po lewej i najbardziej po prawej w górnym rzędzie, tylko 2 profile) pojawia się możliwość usunięcia profilu z CL. Przy reszcie nie mam takiej możliwości. Ikonka mojego kursora tylko w dwóch przypadkach zmienia się w "łapkę" i podświetla się możliwość usunięcia kontaktu. Reszta jest jakby zasłonięta komunikatem, może obszar "roboczy" tego komunikatu jest większy niż to widać.

Z tego, co sprawdziłam na swoim testowym koncie bez gwiazdy, u mnie roblem nie wystepuje.

W tej sytuacji prosze skontaktuj sie bezposrednio z Administracja serwisu za posrednictwem formularza KONTAKT'u: https://fotka.com/kontakt
Najfajniejszy
Najfajniejszy
  3 March 2019
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Sprawdziłem na innej przeglądarce i mam to samo.
Na przeglądarce telefonu z wymuszonym trybem komputerowym też tak mam.
dokadnocaidziejez
dokadnocaidziejez
  4 March 2019
Też tak mam jak i on tu trzeba mieć KLUB GWIAZDA
Najfajniejszy
Najfajniejszy
  7 March 2019
No to nie jestem sam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.