1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka - TAK/NIE
Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.
2. LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.
lista tematów
[Pomysłomat] ENTER do komentarzy + licznik znaków - GRUPY strona 1 z 3
W obu przypadkach jestem na TAK . Dobre rozwiązanie i ułatwienie dla osób udzielających się w grupach .
u niego to norma

Konto usunięte: 1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka.pl - TAK/NIE
Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.
na tak
Konto usunięte: . LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.
Myślę, ze rozsądne. Popieram