Witam.
Jestem tutaj od niedawna i fakt który zaobserwowałem po prostu mnie zadziwił.Dziewczyny tutaj jeśli juz do niej napiszesz nie potrafia skleić całego zdania,odpisują wyrazami takimi jak :okej: spoko ,"nom". Wiekszość wystawia tyłki ,pozuje do zdjęć selfie czy to w lustrze czy na dyskotece.
Wymagają pewnie jakiegoś di caprio jako rozmówcy,przystojniaków z telenoweli chociaż są brzydsze niż dzeiwczyny spotykane na ulicy czy gdziekolwiek które się tak nie zachowują.
Czy ktoś wie dlaczego tutaj tak jest?
Wymagania i debilstwo ponad wszystko?
lista tematów
czy dziewczyny tutaj sa gorsze od tych na zywo? strona 6 z 24
I tak ma w dupie ciebie i wasze forum. Znudziły mi się takie tępe dzidy pokroju pantery które się albo naćpały, albo płyta się im zacięła, bo napierdulają w kółko jedno i to samo jak poje...ne. Nara
tak kotku masz rację, o ile wspomniany 2-metrowiec wcześniej nie trzasnąłby równo kopytami zaliczając glebę
myślisz, że wytrzymałby mały Jajcogedon? podobno pan wacław nie lubi gwałtownych doznań, klejnoty rodowe też nie
Konto usunięte: niezalezna: I tak ma w dupie ciebie i wasze forum. Znudziły mi się takie tępe dzidy pokroju pantery które się albo naćpały, albo płyta się im zacięła, bo napierdulają w kółko jedno i to samo jak poje...ne. Nara
niezależnie od sytuacji nie odchodż, bądź niezależna
Przykro mi bardzo, ale mam uczulenie na suki. A jak są dodatkowo tak ograniczone jak ona, to już ponad moje siły.Popatrzę na "piękną katastrofe"
dobrze, od dzisiaj wychodzę na miasto z tasakiem, jakby co to łeb wackowi utne, jak będzie przykrótki to będziesz go musiał "se" dosztukować, może być zabawnie jak sztukówka ci odpadnie
Ojej ojej
Ile frustracji, ile złości, ile żółci! Kochane kobietki masakrują same siebie. Pantera jest akurat wporządku i dziwie się, po co brala udział w dyskusji. Normalna dziewczyna, nie to co baby którym w życiu uczuwiowym nie wyszło i teraz się mszczą na bogu ducha winnym facetom 
Ile frustracji, ile złości, ile żółci! Kochane kobietki masakrują same siebie. Pantera jest akurat wporządku i dziwie się, po co brala udział w dyskusji. Normalna dziewczyna, nie to co baby którym w życiu uczuwiowym nie wyszło i teraz się mszczą na bogu ducha winnym facetom 
Konto usunięte: dobrze, od dzisiaj wychodzę na miasto z tasakiem, jakby co to łeb wackowi utne, jak będzie przykrótki to będziesz go musiał "se" dosztukować, może być zabawnie jak sztukówka ci odpadnie
Lepiej loda zrób jakiemuś sklepikowemu stójkowi.
Bo obawiam się, że żaden wartościowy Cię nie zechce.
Ona już się sama zaorała, moderacja jej w tym pomogła. Gdyby miała mózg zamiast twojej papki we łbie,to nie ciskałaby się jak wsza na kołnierzu
a podobno najgorszy to ptak co w swoje gniazdo sra, im chyba też przykro
aż tak ci Pantera dopiekła?
nie chcesz uratować Titanic'a? to jego dziewiczy rejs, daj mu szansę