GeekNaZajawce
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 4
GeekNaZajawce
  18 May 2017 (pierwszy post)
Dlaczego tak wiele kobiet, fajnych kobiet, reaguje podejrzliwie gdy poznany facet sie nie przejmuje ze dziewczyna ma juz dziecko/dzieci?
Rozumiem, ze pewnie jest duzo facetow ktorym to moze przeszkadzac, ale z jednej strony mowicie ze szukacie kogos kto zaakceptuje wasze dzieci, a z drugiej reagujecie bardzo podejrzliwie gdy takiego faceta poznajecie?
Prawda jest taka ze wiekszosc interesujacych kobiet w moim wieku ma juz dzieci i nie ma sensu krecic nosem, to raz, a dwa ze samemu nie mam dzieci a juz najwyzszy czas wiec nie mialbym problemu przygarnac jakas kochana dziewczyne ktora juz ma dzieci i traktowac je jak swoje
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
Lodka nie znikaj, próbujcie w duecie
jacek82j
jacek82j
  17 August 2017
dalej kwiczysz na moj widok?
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: hahahahaha ty to mialas ciezkie dziecinstwo...widac to golym okiem....typowy pusty lachon...

nie przeszkadzaj sobie, baw się dalej, rozumiem, że w dzieciństwie zabawki ci na kiju podawano?
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: dalej kwiczysz na moj widok?

teraz turlam się po podłodze dziubasku
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
cosik cię zamula, pokręć korbką za uszami
jacek82j
wpis jest ukryty
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
Lodka parobek ci osłabł, przejmij pałeczkę
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
ok, zanim ze mną zaczniesz upewnij się, że jesteś w stanie sprostać bo inaczej dupę sparzysz

Lodzia to nie był dobry myk
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
Jacenty to dla ciebie, nie dziękuj
https://www.youtube.com/watch?v=zf7RqdYQhHU
AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 18
AmongUs
  17 August 2017
a tobie to trzeba zrobic trojaczki i zatkac ta paszcze pieluchami albo mieczem kiedy do niego chetnie klekasz
BabaxJaga
BabaxJaga
  17 August 2017
pa dziubaski
AmongUs
AmongUs
  17 August 2017
a won kocmoluchu
IHSI
IHSI
  17 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda mi czasu na takie cos jak ty tzn lewackie pierd...s•••••o

Nie ładnie ta się wyrażać :rower:
AmongUs
AmongUs
  17 August 2017
giermek moderacji jak widze w formie
RedRiding1978
RedRiding1978
  17 August 2017
Jprdl ale patole d83dde02 co normalni miedzy takimi swirami robia to ja nie wiem? Nie dziwi mnie opinia o tym portalu d83dde02 robicie sobie reklame d83dde04
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.