CarpeDiem24
CarpeDiem24
  19 November 2017 (pierwszy post)
Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami.
Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili.
Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych.
Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?
Eniaaa
Eniaaa
  29 January 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami. Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili. Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych. Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?

No i że tak zapytam : co z tego ?? To ich sprawa. Przecież nikt Cię nie zmusza, żebys się wiązał z taką kobietą. A Twoje spostrzeżenia na podstawie Twoich domysłów są delikatnie mówiąc : śmieszne..bo nie rozumiem na jakiej podstaeie z góry zakładasz, że ich dzieci są wynikiem tego, że "szukały niegrzecznych chlopców". Każdą o to pytales, że wiesz ?? Jestem pewna, że spora częsc z nich to rozwódki, zdarzają się tez ciąze pomimo stosowania antykoncepcji, bywają tez sytuacji że dziecko było planowane a potem "tatusia" to przerosło..przeraża mnie Twój tok myślenia i tyle..
CarpeDiem24
CarpeDiem24
  29 January 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: CarpeDiem24: Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami. Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili. Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych. Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ? No i że tak zapytam : co z tego ?? To ich sprawa. Przecież nikt Cię nie zmusza, żebys się wiązał z taką kobietą. A Twoje spostrzeżenia na podstawie Twoich domysłów są delikatnie mówiąc : śmieszne..bo nie rozumiem na jakiej podstaeie z góry zakładasz, że ich dzieci są wynikiem tego, że "szukały niegrzecznych chlopców". Każdą o to pytales, że wiesz ?? Jestem pewna, że spora częsc z nich to rozwódki, zdarzają się tez ciąze pomimo stosowania antykoncepcji, bywają tez sytuacji że dziecko było planowane a potem "tatusia" to przerosło..przeraża mnie Twój tok myślenia i tyle..

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Po prostu takie jest moje spostrzeżenie i oczywiście , że nikt mnie do niczego nie zmusza. Widzę, że tym postem wywołałem niezłą burzę na forum. Pozdrawiam :)
Eniaaa
Eniaaa
  29 January 2018
Moze i tak..pomimo, że mnie ten temat w żaden sposób nie dotyczy to omało szlag mnie nie trafił jak czytałam Twoje wypowiedzi..
PiotrLankiewicz
PiotrLankiewicz
  29 January 2018
ale bez ciśnien prosze
CarpeDiem24
CarpeDiem24
  29 January 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze i tak..pomimo, że mnie ten temat w żaden sposób nie dotyczy to omało szlag mnie nie trafił jak czytałam Twoje wypowiedzi..

Co w nich było ,aż tak złego , że trafiał Cię szlag? :)
MiroMiro
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 7
MiroMiro
  29 January 2018
hej odwrotnie szukam kogos ponad dwa lata temu z tej strony mozna bylo sluchc rdia i wybierac utory takie tam jak kochane panie wiecie cos o tym dajcie znac w ten sposob znajde moja zgube haha tak mysle
Nafucony
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Nafucony
  29 January 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytam i oczon nie wierze...uważacie

Nie ,nie uważacie że gorsze.
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego , że to facet stchórzył a one byly na tyle silne , że dzwigają ten samotny trud macierzyñstwa

Rozmawiałaś ze wszystkimi facetami o powodach ich rozstania z partnerkami /żonami?Wydaje mi się ze powodów takiej decyzji mogą być co najmniej dziesiątki.
Kiedyś panowała opinia że kobiety szybciej od facetów "dorastają",mają większe poczucie obowiązku,cechują się o wiele większą rozwagą.Niektórzy dodawali do tego sławetną "kobiecą intuicje".Tymczasem teraźniejszy obraz tej rozwagi można czasami przyrównać do próby wyboru autobusu którym chce się dojechać do celu.Ale nie na podstawie numeru i trasy którą jedzie ,a na podstawie atrakcyjności reklam którymi jest oblepiony.I na koniec ,jak wiadomo w każdej bajce jest jakaś część prawdy,typowanie partnera w imię teorii "łobuz kocha najmocniej" nie wzięło się z niczego.
Eniaaa
Eniaaa
  30 January 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Eniaaa: Moze i tak..pomimo, że mnie ten temat w żaden sposób nie dotyczy to omało szlag mnie nie trafił jak czytałam Twoje wypowiedzi.. Co w nich było ,aż tak złego , że trafiał Cię szlag? :)

Twoje podejscie do samotnych kobiet z dzieckiem
Eniaaa
Eniaaa
  30 January 2018
Nafucony
Nafucony: Eniaaa: Czytam i oczon nie wierze...uważacie Nie ,nie uważacie że gorsze. Eniaaa: Dlatego , że to facet stchórzył a one byly na tyle silne , że dzwigają ten samotny trud macierzyñstwa Rozmawiałaś ze wszystkimi facetami o powodach ich rozstania z partnerkami /żonami?Wydaje mi się ze powodów takiej decyzji mogą być co najmniej dziesiątki. Kiedyś panowała opinia że kobiety szybciej od facetów "dorastają",mają większe poczucie obowiązku,cechują się o wiele większą rozwagą.Niektórzy dodawali do tego sławetną "kobiecą intuicje".Tymczasem teraźniejszy obraz tej rozwagi można czasami przyrównać do próby wyboru autobusu którym chce się dojechać do celu.Ale nie na podstawie numeru i trasy którą jedzie ,a na podstawie atrakcyjności reklam którymi jest oblepiony.I na koniec ,jak wiadomo w każdej bajce jest jakaś część prawdy,typowanie partnera w imię teorii "łobuz kocha najmocniej" nie wzięło się z niczego.

Moze nie rozmawialam, ale osobiscie.znam wiele samotnych mam, ktore w 90 % facet zostawił bo przerosło go bycie tatą. Uzerają sie w sadzie o alimenty..przykre jest też, to ze bardzo czesto jest tak, ze gdy facet przestaje kochac matkę dziecka, to automatycznie i dziecko..wszyscy hejtują.kobiety bo mogły sie zabezpieczyc. A facet co ? Nie mógł ??? Nie wiedzą skad się biorą dzieci ??
BBOYFabi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 14
BBOYFabi
  30 January 2018
Ile takich związków się rozpada przez kobiety bo nudziło się życie przy jednym to szukają wrażeń i wykorzystują facetów bo chodzi o kasę tylko!!!!
Eniaaa
Eniaaa
  30 January 2018
Ale przecież nikt tym facetom nie kazał się dawać.wykorzystywac :-))
Nafucony
Nafucony
  30 January 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale przecież nikt tym facetom nie kazał się dawać.wykorzystywac :-))

No to się przestali dawać i dlatego są ciągani po sądach:):)
Eniaaa
Eniaaa
  30 January 2018
Czy chodzi Ci o alimenty ? No wybacz, ale do zapłodnienia potrzebne są 2 osoby.. Facetom sie wydaje ze wychowanie dziecka to pikuś. To ciężka charówa 24 na dobę- wierz lub nie..a te marne pare stówek alimentów które zazwyczaj przyznaje sąd to tylko kropla w morzu i nijak ma sie do nocnego wstawania, nieprzespanych nocy, i innych trudów wychowawczych
puma7710
puma7710
  30 January 2018
Z tymi dziećmi to tak dla mnie facet jest fujara jak zostawił bo sobie trochę ładniejsza znalazł albo sobie nie radził widać że cymbał rurki nosi teraz z czasem to kobiety jaja mają
Nafucony
Nafucony
  30 January 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: No wybacz, ale do zapłodnienia potrzebne są 2 osoby

W dzisiejszych czasach? nie koniecznie:)
Konto usunięte
Konto usunięte: Facetom sie wydaje ze wychowanie dziecka to pikuś. To ciężka charówa 24 na dobę- wierz lub nie..a te marne pare stówek alimentów które zazwyczaj przyznaje sąd to tylko kropla w morzu i nijak ma sie do nocnego wstawania, nieprzespanych nocy,

Faceci też wychowują dzieci.Wiedzą doskonale na czym to polega i jeśli to wszystko idzie właściwymi torami to praktycznie problemy nie występują.Występować zaczynają wtedy gdy równowaga w zapewnianiu dobrobytu rodzinie( w całym tego słowa znaczeniu)zostaje zachwiana.Bardzo upraszczasz to,co proste nie jest i nigdy nie było.Macierzyństwo zaś ,z naturalnej czynności która dotyczy chyba większości zwierząt na tej planecie,urosło do miana wyczynu i poświęcenia na miarę trudu zdobycia kosmosu,wojen krzyżowych i odparcia hord tatarskich razem wziętych:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.