lista tematów
Laska exponujące "wdzięki"..:-) strona 8 z 30
Powiedzcie mi - drogie Panie co chcecie tym wskórać ?? Czy naprawdę tylko tyle macie do zaoferowania ?? Nie jest Wam tak po prostu wstyd wrzucać publicznie foty w bieliznie ? Serio myślicie, że facet szukający kobiety normalnej, na poziomie poleci na wyexponowane cycki..a potem zdziwko że "on tylko o jednym" :-))))
nie trzeba, wystarczy przyglądanie się z boku
j/w, w tym przypadku dodałabym przymiotnik "wnikliwe ",
znajomość szyfru naszych podtekstów i niedopowiedzeń to wyższa szkoła jazdy, ale spokojnie panowie, do opanowania
Konto usunięte: Jeśli kobieta jest niezaradna życiowo to wie że aby się ustawić w życiu musi powalczyć o najlepszego samca w stadzie dla tego stara się jak może zwrócić na siebie uwagę np upiększając się a tym samym rywalizując z innymi rywalkami.
czasami robi to z lenistwa i wyrachowania, czasami sytuacja rodzinna i brak dalszych perspektyw zmusza ją do takiej postawy,
w 1 i 2 przypadku nie zazdroszczę, w najmniej oczekiwanym momencie może nastąpić wybuch i nierzadko występuje ciągnąc za sobą ofiary
Konto usunięte: tak czy siak jak to mówią wszystko wychodzi w praniu czyli życie wszystko weryfikuje...
uważasz, że to lekcja życia od Życia?(personalizacja pojęcia celowa)
Konto usunięte: Tyle samotnych matek i tylu samotnych alimenciarzy...a życie toczy się dalej....co pokolenie to inna moda trendy zwyczaje itp.
to lepiej czy gorzej?
"dhoga" pani, nie chciałabym stanowić dla pani "konkuhencji" stąd brak wyszukanego stylu, proszę o wybaczenie
Gdzie pani była kiedy Jupiter mądrość rozdawał? Wzrost z taboretu, cycki z silikonu, rozum z Gobekli xd
pani poszukiwałam, ale nie znalazłam, tak mi przykro
nie narzekam, przy 171 mogę nosić bezkarnie szpilki, żyrafy muszą zadawalać się laczkami
a uchowaj boże, ani milimetra więcej, powiększanie w moim przypadku byłoby katastrofą,
pocieszam się, że są kobiety z większymi
jeszcze gorzej, ale to i tak nie twój poziom więc idzie wytrzymać