wiele osób uważa się za mądrych na fotce smiejąc się z innych że się mylą zauważyłem że te soby co zwracają uwagę najwieksze byki robią pisze się a nie sie ślownik anie slownik każdy umie pisać powoli bez błedów nawet dziecko to potrafi ale jeśli ktoś chce zwracać uwagę innym niech sam zacznie pisać poprawnie jeśli ktoś spotkał sie z osobą co się wymądrza niech poda jego/jej nazwę pośmiejemy się razem
lista tematów
poprawna pisownia strona 1 z 2
Lodzisława Wilkowyjec, ale bardzo proszę Lukasza Cocietę o wyrozumiałość
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Konto usunięte: wiele osób uważa się za mądrych na fotce smiejąc się z innych że się mylą zauważyłem że te soby co zwracają uwagę najwieksze byki robią pisze się a nie sie ślownik anie slownik każdy umie pisać powoli bez błedów nawet dziecko to potrafi ale jeśli ktoś chce zwracać uwagę innym niech sam zacznie pisać poprawnie jeśli ktoś spotkał sie z osobą co się wymądrza niech poda jego/jej nazwę pośmiejemy się razem
,,,,,,,,,,,,, - masz, zgubiłeś.
A niech tam sie wymadrzaja, moze nic innego poza poprawna pisownia nie potrafia wiec musza sie jakos dowartosciowac, ze sa w czyms minimalnie lepsi od innych
Konto usunięte: jeśli ktoś spotkał sie z osobą co się wymądrza niech poda jego/jej nazwę pośmiejemy się razem
Ja sie musze tesz powymondszadź. Otusz na forumie:
4. Zabrania się podawania jakichkolwiek danych kontaktowych, nie tylko w treści postów, ale także w podpisach pod postem
5. Zabrania się obrażania / wyśmiewania innych użytkowników i prowokowania ich do kłótni.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: wiele osób uważa się za mądrych na fotce smiejąc się z innych że się mylą zauważyłem że te soby co zwracają uwagę najwieksze byki robią pisze się a nie sie ślownik anie slownik każdy umie pisać powoli bez błedów nawet dziecko to potrafi ale jeśli ktoś chce zwracać uwagę innym niech sam zacznie pisać poprawnie jeśli ktoś spotkał sie z osobą co się wymądrza niech poda jego/jej nazwę pośmiejemy się razem
Cienszko sie czyta, jeżeli, nie masz, po wstawianych przecinkuw, nie wiadomo, o co ci, chodzi. Musisz pod szkolić, sie stego, bo jest, stym cienszko, u ciebie. Ja sie niewymandrzam tyko, muwie.
Przepraszam za ewentualne błendy, pisze, na smart fonje.