Chciałabym poznać wasze zdanie w tym temacie
https://www.youtube.com/watch?v=FyrabxqhlZQ
dodam, że nie ma skutecznych programów naprawczych (sorry za nieprofesjonalne określenie), można tylko farmakologicznie obniżać popęd seksualny i uczulać pedofila na szkodę jaką wyrządza dzieciom, licząc na jego empatię, ale nie są to środki wystarczające
lista tematów
Lalki dla pedofili strona 1 z 4
Czemu niemożna oceniać tutaj głupoty moderacji?! Na innych portalach jest to dozwolone. Tutaj moderacja to władza absolutna jak żydzi w na Wzgórzach Golan?
Wykastrować i do kamieniołomu na resztę życia. Twoich filmów nie oglądam, bo uważam, że to strata czasu. Uprzedzę twoje pytanie brat nie brat litości nad qur... nie mam
Nie licz więc puszczalska na moją przychylność, bo żadnej z poruszanych przez ciebie materii, mojego zrozumienia nie znajdziesz. Zastrzelić na miejscu i nie pozwalać żyć na koszt zdrowego społeczeństwa i podatnika.
czy rozmawiałaś kiedyś z pedofilem?
wiem, żeś "łocytano" dlatego liczyłam, że coś niecoś wniesiesz do dyskusji
pytałam Mruczka, a nie ciebie cholero, ale ok, czy człowieka można skazać na ostracyzm społeczny za jego orientację, czy należałoby mu pomóc walczyć z tym?
domniemywam, że inaczej grzmiałabyś gdyby dotyczyło to np. twojego dziecka, każdy jest sędzią doskonałym ale w cudzej sprawie, w swojej własnej często łamie wyznawane zasady i przestawia priorytety
Konto usunięte: domniemywam, że inaczej grzmiałabyś gdyby dotyczyło to np. twojego dziecka, każdy jest sędzią doskonałym ale w cudzej sprawie, w swojej własnej często łamie wyznawane zasady i przestawia priorytety
Moje dziecko ponosi takie same kary jak inni. Jest winne, nie podlega to żadnej dyskusji