Eldim
Eldim
  11 February 2019 (pierwszy post)
1. W którą stronę mieszacie herbatę? Zgodnie ze wskazówkami zegara czy etam?
2. Jesteście lewo czy praworęczni?
GRADEK83
GRADEK83
  12 February 2019
Prawo
Ziemia
Ziemia
  12 February 2019
1. Chyba w lewo. Ale i w prawo.
2. Lewo.
Pure4
Pure4
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. W którą stronę mieszacie herbatę? Zgodnie ze wskazówkami zegara czy etam?

Prawo.
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Jesteście lewo czy praworęczni?

3/4 praworęczna. :mrgreen:
ale jak np. gram w grę na kompie, to spację muszę mieć pod prawą ręką, a strzałki pod lewą. Tak krzyżuję sobie ręce.
Mruczyslaw
Mruczyslaw
  12 February 2019
Nie pijam herbat. Jestem praworęczny, ale sierpowy lewy mam mocniejszy...
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: W którą stronę mieszacie herbatę? Zgodnie ze wskazówkami zegara czy etam?

zgodnie ze wskazowkami zegara
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteście lewo czy praworęczni?

oburęczna.
W rownym stopniu potrafie poslugiwac sie prawa, co lewa reka :mrgreen:
Eldim
Eldim
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Chyba w lewo. Ale i w prawo.

Jak to? Coś kręcisz, raczej jeden właściwy obrót masz zaprogramowany :D
Pure4
Pure4: ale jak np. gram w grę na kompie, to spację muszę mieć pod prawą ręką, a strzałki pod lewą. Tak krzyżuję sobie ręce.

Przecież to wręcz niedorzeczne i pewnie komicznie wygląda :D Nie możesz sobie przypisać ruchu postaci pod klawisze WSAD zamiast strzałek? :D W co np. grasz na komputrze?
Mruczyslaw
Mruczyslaw: Nie pijam herbat

Ale czasem chyba coś mieszasz? Daj majster materiał do analizy.
Konto usunięte
Konto usunięte: W rownym stopniu potrafie poslugiwac sie prawa, co lewa reka

Naprawdę w równym? Wydaje mi się, że któraś jednak powinna być bardziej zręczna. Twój kierunek mieszania odpowiada leworęczności. Której używasz do pisania?
Pure4
Pure4
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież to wręcz niedorzeczne i pewnie komicznie wygląda :D Nie możesz sobie przypisać ruchu postaci pod klawisze WSAD zamiast strzałek? :D W co np. grasz na komputrze?

Niewygodnie mi wsadem, ale jak już, to muszę mieć go pod prawą ręką. Mam coś nie tak połączone w mózgu. :mrgreen:
Kiedyś grałam w jakieś ścigałki, stąd zauważyłam u siebie nietypowy układ rąk na klawiaturze, ale teraz już tylko heroesy 3 młócę.
Reputacja: -632 | BluzgometrTM: 3
Owad
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. W którą stronę mieszacie herbatę? Zgodnie ze wskazówkami zegara czy etam?

W prawą stronę.
Konto usunięte

Prawo ręczny.
HardStyled83ddd0a
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: W którą stronę mieszacie herbatę? Zgodnie ze wskazówkami zegara czy etam?

U mnie etam. Właśnie wypiłem i nie zwróciłem uwagi. Musisz poczekać na info do porannej

Konto usunięte

Jestem prawusem.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  12 February 2019
Konto usunięte

zgodnie ze wskazówkami :D

Konto usunięte

praworęczna :D
Imieirokurodzenia
Imieirokurodzenia
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Naprawdę w równym? Wydaje mi się, że któraś jednak powinna być bardziej zręczna. Twój kierunek mieszania odpowiada leworęczności. Której używasz do pisania?

Cos w stylu powiedz mi jak mieszasz, a powiem ci kim jestes :D. Ale prawde mowiac tez mnie dziwi taka "oburecznosc"
Eldim
Eldim
  12 February 2019
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Pure4
Pure4: ale teraz już tylko heroesy 3 młócę.

Które miasto ulubione? Grałaś w heroes IV? Co o nim sądzisz?
DyktatorMody
DyktatorMody: U mnie etam. Właśnie wypiłem i nie zwróciłem uwagi

To etam, czy nie zwróciłeś uwagi? :D
Dyana
Dyana: zgodnie ze wskazówkami :D

No i proszę, wiedziałem, że ktoś się trafi. Nie wiadomo do końca co z Bujającą, ale Ty jesteś pierwsza, która posługując się prawą ręką miesza w lewą stronę. Wygrywasz słoik chrzanu ufundowany przez firmę Motyl. Serdecznie gratuluję :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Cos w stylu powiedz mi jak mieszasz, a powiem ci kim jestes :D. Ale prawde mowiac tez mnie dziwi taka "oburecznosc"

No i mnie dziwi. Któraś z rąk musi być tą preferowaną. A co z Tobą, majster?
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Naprawdę w równym?

Hmmm... w 90% w rownym...

Konto usunięte
Konto usunięte: Wydaje mi się, że któraś jednak powinna być bardziej zręczna. Twój kierunek mieszania odpowiada leworęczności.

Możliwe :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Której używasz do pisania?

Na co dzień prawej, ale z pisaniem lewa też nie mam wiekszych problemow, w zasadzie wiekszej rożnicy nie widac :D
Eldim
Eldim
  12 February 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Na co dzień prawej, ale z pisaniem lewa też nie mam wiekszych problemow, w zasadzie wiekszej rożnicy nie widac :D

Zapytałbym jeszcze, którą nogą kopiesz, ale podejrzewam, że ciężko będzie Ci odpowiedzieć na to pytanie :D Każdy lewonożny, którego spytałem o to, którą ręką pisze natychmiast mówił, że również lewą. U mnie jest dziwacznie, bo jestem lewonożny i praworęczny. O ile prawą nogą też coś tam zrobię, o tyle lewą ręką już niewiele.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.