lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 141 z 377
szkola bez nazwy - genialny film :). warto zoabczyc.
ta czesc byla znacznie spokojniejsza. ogladajac film nastawialam sie na cos z stylu pierwszych czesci, raczej na cos co nie bedzie podsumowaniem tylko kolejna dawka smiesznych scen...
Konto usunięte: A mi się właśnie bardzo podobał. Ta część to było takie podsumowanie i poukładanie starych spraw z pierwszych trzech części no i do tego było sporo śmiechu
ta czesc byla znacznie spokojniejsza. ogladajac film nastawialam sie na cos z stylu pierwszych czesci, raczej na cos co nie bedzie podsumowaniem tylko kolejna dawka smiesznych scen...
Czas wojny ogólnie film mi się podobał , jak zobaczyłem że trwa ponad 2 godz. pomyślałem - nie dam rady w nocy - a tu czas zleciał naprawdę szybko, a jako że jestem wrażliwy na zwierzęta w filmach ( i ogólnie) to były łzy, śmiech i inne uczucia
mogę śmiało polecić film
mogę śmiało polecić film
...Ignorance is bliss...
nie ma to jak zdradzać wątki w filmie
--- dobry horror , trzyma w napięciu az do samego końca gdzie wszyscy umierają
--- dobry horror , trzyma w napięciu az do samego końca gdzie wszyscy umierają
...Ignorance is bliss...
Touchback

Historia człowieka który był na najlepszej drodze do zostania gwiazdą NFL
jednak tak sie nie stało i prowadzi życie jako farmer na bankructwie
w pewnych okolicznościach cofa się do lat szkolnych i staje przed szansą zmienienia swojej przyszłości
całkiem dobry film
Historia człowieka który był na najlepszej drodze do zostania gwiazdą NFL
jednak tak sie nie stało i prowadzi życie jako farmer na bankructwie
w pewnych okolicznościach cofa się do lat szkolnych i staje przed szansą zmienienia swojej przyszłości
całkiem dobry film
...Ignorance is bliss...
Jarhead - pokazuje "karierę" jednego z jarheadów, czyli po prostu marines. Dobra muzyka, zajebiste zdjęcia, zwłaszcza na pustyni, historia poruszana już wiele razy, ale dalej dobra. 7/10
Gothiclady: właśnie miałam pisać, że wczoraj oglądałam (chodzi mi o remake) i końcówka mnie wzruszyła :D film ma zajebisty klimat, taki jak lubię i też oceniam 8/10 :)
ode mnie tez 8/10 :] a koncowka duzo lepsza niz w oryginale. Oba filmy koncza sie tak samo ale w starej wersji gorsze to zakonczenie
Człowiek na krawędzi. Bajka w dodatku średnia.
Na koniec akcja niezła + cycki Genesis Rodrigues.
5/10
Na koniec akcja niezła + cycki Genesis Rodrigues.
5/10
Tożsamość (2003) - Patryszja mi poleciła. Zeschizowanko motzno. Końcówka mnie troszkę rozpierdzieliła. Jednak facet miał fajnie: w głowie 10 (?) osób, fabuła mu się układa... gdyby tak mozna było mieć w głowie te wszystkie osoby... ciekawe...
ssę Red Statebo wg. mnie film jest świetny (jeszcze 3 min. gegę)
ssę Red Statebo wg. mnie film jest świetny (jeszcze 3 min. gegę)

twardy był skubany.