lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 18 z 377
Łatwa dziewczyna
Motyl i skafander
Woda dla słoni
Moje wielkie greckie wesele
Pokuta
Żona na niby
Truman Show
Motyl i skafander
Woda dla słoni
Moje wielkie greckie wesele
Pokuta
Żona na niby
Truman Show
Niezwykłe przygody Adeli Blanc-Sec - damski Indiana Jones dla młodych - takie se
Kod Nieśmiertelności - całkiem ciekawe
Kod Nieśmiertelności - całkiem ciekawe
...Ignorance is bliss...
Thank you for smoking - ideał PR-owca... film o rzeczniku prasowym koncernów tytoniowych, którego zadaniem jest przekonanie ludzi, że palenie jest dobre. Chciałbym ludziom wciskać kit tak dobrze jak on.
Nie wiem czy pisałem, ale tydzień temu obejrzałem z ciekawości Weekend Pazury i stanowczo nie polecam, już lepszy chyba film o facecie w łódce.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

hmm .. trochę tego było : ' Lepiej późno niż później ' , ' Jak pozbyć sie cellulitu ? '
' Weekend ' , ' Szybcy i wściekli 5 ' , ' Szybcy i wściekli: Tokio Drift ' . ' Za szybcy, za wściekli ' , ' Gnomo i Julia ' ii duzo duzo innych ;)
' Weekend ' , ' Szybcy i wściekli 5 ' , ' Szybcy i wściekli: Tokio Drift ' . ' Za szybcy, za wściekli ' , ' Gnomo i Julia ' ii duzo duzo innych ;)
Duzi mali chłopcy, no nawet.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało