Basia
Basia
  6 April 2011 (pierwszy post)
Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  29 April 2013
Drogówka - troszkę mnie rozczarował, ale muszę przyznać, że film dość mocny. Przy końcu sprawy nabierają dobrego tępa. Zakończenie dobre. 6,5/10.
BanowanieModeracji
wpis jest ukryty
BanowanieModeracji
wpis jest ukryty
Wiertlo92
Wiertlo92
  29 April 2013
Gdyż nie byłem szczególnie fanem zombie, to od obejrzenia paru pierwszych odcinków The Walking Dead zmieniam zdanie!!!!
Akurat jestem na etapie 1 sezonu i po 4 odcinku w końcu akcja nabiera tempa i robi się ciekawie :D BOMBA po prostu- rewelacyjny maraton oglądania się szykuje !!!
Paulinessa
Paulinessa
  30 April 2013
Nowy odcinek Gry o Tron

jak dla mnie wyjątkowo ten bez rewelacji
Earth
Earth
  30 April 2013
^up Sejm hir.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 April 2013
Wojownik - dwaj bracia , pokłóceni ze sobą i i surowym ojcem , postanawiają zając się MMA - robią jakąś tam kariere i obaj trafiają na wielki turniej , fajna rola Toma Hardego
Ilu miałaś facetów? głowna bohaterka wyczytała w jakiejś gazecie że kobieta która miała 20 lub więcej partnerów prawdopodobnie zostanie - stara panną , postanawia więc zrobić mały rachunek sumienia , okazuje sie że jest ich 20 - zatem postanawia ich odszukac i upewnić się że któryś z nich nie jest tym jedynym -- taka se komedyjka

Drogówka - juz chyba wszystko powiedziano o tym flmie , całkiem dobry

Bij i wiej 0 kilka znanych nazwisk i luźna kemedyjka kryminalna - dziewczyna ma okazje dostac prace w LA niestety jej chłopak jest w programie ochrony świadków a w LA szukaja go gangsta , jednak z miłości postanawia zawieść tam swoją lube

lekka komedyjka, bez ambicji

Fargo film braci Coen , zadłużony sprzedawca samochodów , aranżuje porwania swojej żony dla okupu ( ma zapłącić teść ) , wynajmuje do tego dwóch kryminalistów - niestety sprawy się komplikują i zaczunają ginac ludzie - fajny klimat

plus oczywiście
gra o tron
pamiętniki wampirów
demony da Vinci

a dziś - obejrzę pierwszy odcinek
Hemlock Grove
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  30 April 2013
Złodziejski kodeks z Morgan Freeman i Antonio Banderas, fajny film akcji polecam. 2 profesjonalnych zlodziej ktorzy zaplanowali rabunku 2 jajek o wartosc 40 milionow dolcow. =)
Johnson
Johnson
  1 May 2013
Moonraker (James Bond) - Klasyczny film Bonda z roku 1979 polecam. Swietny film
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  1 May 2013
Jack Reacher: Jednym strzałem-idealnie trafił w mój gust 9/10.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Johnson
Johnson
  1 May 2013
No Jack R byl dobry =). Tez mi sie spodobal film
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  1 May 2013
Nadrobiłam zaległości serialowe.

Following - ostatni odcinek sezonu. Koncówka beznadziejna moim zdaniem, no ale będzie drugi sezon w koncu, bosz.

Gra o Tron - coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że miałam rację tak długo zwlekając z obejrzeniem tego serialu, nuuuda. No ale skoro zaczęłam, to będę kontynuować.

Vikings- :zakochany:.

Nikita - kombinacje mocno, ale lepsze od GoT.

2 Broke Girls - uwielbiam te dziewuchy, bawią mnie niesamowicie.

Pewnie coś pominęłam, bo zapomniałam ;D.

A i wygrałam kolejny konkurs na filmwebie :rock:. O ten : ''"FWM" - wygraj ekskluzywny magazyn Filmwebu w wydaniu papierowym''
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  1 May 2013
kilka odcinków Vikings :zakochany:
Paulinessa
Paulinessa
  1 May 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Gra o Tron - coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że miałam rację tak długo zwlekając z obejrzeniem tego serialu, nuuuda. No ale skoro zaczęłam, to będę kontynuować.

Ten odcinek naprawdę przynudzał :and:
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  2 May 2013
autostopowicz - 7/10
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"