lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 338 z 377
Ten ktory gasi światlo - ruski kryminał, nawet spoko
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Postrach Nocy 2 - tym razem historia dotyczy panny Batory, która poszukuje dziwicy zrodzonej w pełnie krwawego ksiązyca bla bla bla... straszny badzie - to już jedynka z Colinem była fajniejsza
Infiltrator - oparta na faktach, ojciec własciciel firmy przewozowej stara sie uratować syna którego oskarżono o handel narkotykami , w tym celu staje się wtyczką policji w świecie handlarzy narkotyków - oferując swoje tiry do transportu narkotyków - całkiem dobry
Wielkie Wesele - plejada gwiazd na planie - ogólnie wszystko rozgrywa się wokół wesele, róznych przekonań religijnych , poglądów itp - momentami nawet śmieszne - zwłaszcza duet De Niro - Williams
=======
nowy odcinek Teorii Wielkiego Podrywu ...... Sheldon po piwku jest prze uj
Infiltrator - oparta na faktach, ojciec własciciel firmy przewozowej stara sie uratować syna którego oskarżono o handel narkotykami , w tym celu staje się wtyczką policji w świecie handlarzy narkotyków - oferując swoje tiry do transportu narkotyków - całkiem dobry
Wielkie Wesele - plejada gwiazd na planie - ogólnie wszystko rozgrywa się wokół wesele, róznych przekonań religijnych , poglądów itp - momentami nawet śmieszne - zwłaszcza duet De Niro - Williams
=======
nowy odcinek Teorii Wielkiego Podrywu ...... Sheldon po piwku jest prze uj

...Ignorance is bliss...
Tajemnica Zielonego Królestwa, ameryckie z 2013
cudaczne ślimaki
i piękna animacja
można się pośmiać :)
cudaczne ślimaki
i piękna animacja można się pośmiać :)
Сталинград - 4/10
Za dużo patosu. W tym filmie wszystko dzieje się w slow motion - jeszcze chwila i Keanu Reeves wyskoczyłby z jakiegoś okna.
Za dużo patosu. W tym filmie wszystko dzieje się w slow motion - jeszcze chwila i Keanu Reeves wyskoczyłby z jakiegoś okna.
Staleningrad - podobal mi sie, choc spodziewalam, sie, ze wplecione w akcje milosne watki beda mialy inny final ;)
Igrzyska Śmierci: w Pierścieniu Ognia - ujdzie , jakoś jedynka bardziej mi się podobała, ale film nie był zły , fajne niektóre motywy
Być jak Kazimierz Deyna - całiem zabawna komedia, dobra rola Bluszcza, kilka dobrych tekstów no i końcowe przesłanie
Riddick - najsłabsza odsłona przygód Riddicka - zawiodłem się mocno
Perfekcjonista - oparte na faktach - historia kradzieży prawie 12 mln euro przez konwojenta -- historia wydaja się ciekawa, ale film w sumie nudny
+
siódmy sezon Chirurgów
drugi i trzeci sezon Teorii Wielkiego Podrywu
czwarty sezon Przyjaciół
Być jak Kazimierz Deyna - całiem zabawna komedia, dobra rola Bluszcza, kilka dobrych tekstów no i końcowe przesłanie

Riddick - najsłabsza odsłona przygód Riddicka - zawiodłem się mocno
Perfekcjonista - oparte na faktach - historia kradzieży prawie 12 mln euro przez konwojenta -- historia wydaja się ciekawa, ale film w sumie nudny
+
siódmy sezon Chirurgów
drugi i trzeci sezon Teorii Wielkiego Podrywu
czwarty sezon Przyjaciół
...Ignorance is bliss...
RexMundi: Igrzyska Śmierci: w Pierścieniu Ognia - ujdzie , jakoś jedynka bardziej mi się podobała, ale film nie był zły , fajne niektóre motywy
A mnie właśnie na odwrót, w ogóle książki są troszkę przereklamowane, przez co filmy są dość przeciągane. Gdyby więcej poświęcić samym Igrzyskom gdzie wszyscy zwycięzcy walczą to mogłoby być o wiele lepiej, a tak jest za dużo czasu poświęcane na rozterki Katnis. Chociaż ogółem filmy mi się podobają, ale nie zachwycam się aż tak mocno jak 14-15stki..
Zacząłem Following, pierwsze dwa odcinki miażdżą, choć słyszałem, że im dalej tym więcej absurdów, ale lubię Bacona więc i tak obejrzę.
Trzy metry nad niebem -znowu...typowe romansidło, lubię takie. Jaranko na Casasa 
Iluzja - nawet fajnie, ciekawie się oglądało, coś innego niż strzelanki, polecam na niedzielę.
Róża - Dobra gra Kuleszy i Dorocińskiego. Trochę gra na emocjach.. kurde nie wiem. Niby dobry, wciska w fotel ale jest jakiś niedosyt.
Igrzyska śmierci i W pierścieniu ognia - pierwsza część lepsza, aczkolwiek super się oglądało, mega wciągający. Czekam na 3 część. Chętnie obejrzałabym coś podobnego.
R.I.P.D. Agenci z zaświatów - Uśmiałam się. Lekki, przyjemny, bajka na niedzielne popołudnie.

Iluzja - nawet fajnie, ciekawie się oglądało, coś innego niż strzelanki, polecam na niedzielę.
Róża - Dobra gra Kuleszy i Dorocińskiego. Trochę gra na emocjach.. kurde nie wiem. Niby dobry, wciska w fotel ale jest jakiś niedosyt.
Igrzyska śmierci i W pierścieniu ognia - pierwsza część lepsza, aczkolwiek super się oglądało, mega wciągający. Czekam na 3 część. Chętnie obejrzałabym coś podobnego.
R.I.P.D. Agenci z zaświatów - Uśmiałam się. Lekki, przyjemny, bajka na niedzielne popołudnie.
Kapitan Phillips oparte na faktach , Somalijscy piraci atakują statek USA - tytułowy kapitan postanawia że bez walki nie odda statku. Całkiem dobre kino - dobra rola Hanksa - jedna z lepszych ostatnich lat
Ink - tak w skrócie - gdy ludzie ida spać nad ich snem czuwają dobre i złe siły - które tocza walki ze sobą w krainie snów - cała akcja toczy sie wokół dziewczynki która zostaje porwana przez Inka ( co kończy sie spiączka a w ostateczności smiercia ) o jej "dusze" toczy się walka === szczerze , spodziewałem sie czegos lepszego. film ma swój klimat..ale jakos mnie nie wciągnął
Grawitacja - dla samych efektów 10/10 - fabula.. cóż... jest to film sci-fi więc można miec zastrzeżenie chociaz jak kupują taka wersje :)
Na głębinie - Islandzki film , kolejny na faktach - kuter rybacki wywraca sie na Morzu ( lub Oceanie) - załoga próbuje przetrwać w mroźnej wodzie - całkiem dobry
Ink - tak w skrócie - gdy ludzie ida spać nad ich snem czuwają dobre i złe siły - które tocza walki ze sobą w krainie snów - cała akcja toczy sie wokół dziewczynki która zostaje porwana przez Inka ( co kończy sie spiączka a w ostateczności smiercia ) o jej "dusze" toczy się walka === szczerze , spodziewałem sie czegos lepszego. film ma swój klimat..ale jakos mnie nie wciągnął
Grawitacja - dla samych efektów 10/10 - fabula.. cóż... jest to film sci-fi więc można miec zastrzeżenie chociaz jak kupują taka wersje :)
Na głębinie - Islandzki film , kolejny na faktach - kuter rybacki wywraca sie na Morzu ( lub Oceanie) - załoga próbuje przetrwać w mroźnej wodzie - całkiem dobry
...Ignorance is bliss...