technikkucharz
technikkucharz
  9 June 2014 (pierwszy post)
Czemu jak mam zaczętą konwersacje to nie moge nic do tej osoby wysłac??
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  9 June 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu jak mam zaczętą konwersacje to nie moge nic do tej osoby wysłac??

A gdy probujesz wyslac wiadomosc pojawia Ci sie jakis komunikat?
technikkucharz
technikkucharz
  9 June 2014
niestety nie, ciągle mi sie pokazuje pasek że wysyła i tak od 5 minuy i nic nie wysłalo, a jak odświeżam strone to znika to co wysyłałem
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  9 June 2014
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety nie, ciągle mi sie pokazuje pasek że wysyła i tak od 5 minuy i nic nie wysłalo, a jak odświeżam strone to znika to co wysyłałem

Probowalam wyslac Ci testowa wiadomosc z tego konta, ale mam podobny problem do Ciebie...
Ale na drugim profilu PW dziala mi bez zarzutu...
technikkucharz
technikkucharz
  9 June 2014
to tymczasowy problem czy zajmie dłuższa chwile naprawa go?
Paffeuu
Paffeuu
  9 June 2014
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: to tymczasowy problem czy zajmie dłuższa chwile naprawa go?

Poproś jakiegoś Fotka Przyjaciela o odświeżenie profilu + opisz krótko problem, jak nie pomoże, to nie zostaje nic jak pisać na kontakt i poczekać ;x
Sporo ostatnio tych problemów z pw niestety ;c

Tu masz link do listy FP http://www.fotka.pl/przyjaciele
Jeżeli problem nie ustąpi to wal na kontakt, ale dopisz tam na końcu z jakiej przeglądarki korzystasz.+ opis sprawy.
Refresh powinien pomóc tak szczerze powiedziawszy, próbuj :D
technikkucharz
technikkucharz
  9 June 2014
wiadomośc PW przyszła ale nadal nie moge nic wysłać do innych :(
Paffeuu
Paffeuu
  9 June 2014
W takim razie jesteś w gronie osób, których dotknął ten nowy, klasyczny już problem xD
Napisz na kontakt i czekaj, ale opisz problem porządnie, bo lubią odpisywać z automatu [polecam pisać do jakiegoś FT bezpośrednio]

Good luck
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.