MrrGentleman
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 87
MrrGentleman
  21 December 2015 (pierwszy post)
Tak przeglądam sobie to fotkowe forum i czasem coś tu "naskrobie" jak mnie naleci ;)
I podczas takich ( czesto bezmyślnych) postach zdarza się popełnić błąd lub po zatwierdzeniu posta dochodzi się do wniosku że ten post mógłby inaczej wyglądać ( a głupio pisać post pod postem o jednym i tym samym)
W związku z tym chciałbym zaproponować /albo raczej zapytać dlaczego nie ma takiej opcji jak "edytuj posta" ?
To chyba pierwsze takie forum z którego bądź co bądź korzystam, w którym nie ma takiej opcji...
Chyba że jest coś takiego tylko ja ślepy jestem? :P
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  22 December 2015
Jest opcja, edycji.
Z komputera post, mozna wyedytować do kilku minut.

Z tel. (pisze na podstawie, tego, który posiadam) nie ma takiej możliwości. Nie mam nic przeciwko gdyby się pojawiła.
Avatar użytkownika ghost25ghost25
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
ghost25
  22 December 2015
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: I podczas takich ( czesto bezmyślnych) postach zdarza się popełnić błąd lub po zatwierdzeniu posta dochodzi się do wniosku że ten post mógłby inaczej wyglądać ( a głupio pisać post pod postem o jednym i tym samym)

Z Kompa masz 3 opcje...
1. "zobacz podgląd" możesz sprawdzić jak będzie wyglądał twój post po dodaniu i ewentualnie go poprawić jak są błędy.
2. Po dodaniu posta możesz go edytować do 5 min.
3. Prośba o usuniecie posta pisząc na na PW do FP lub FP.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.