Witam.
Jestem tutaj od niedawna i fakt który zaobserwowałem po prostu mnie zadziwił.Dziewczyny tutaj jeśli juz do niej napiszesz nie potrafia skleić całego zdania,odpisują wyrazami takimi jak :okej: spoko ,"nom". Wiekszość wystawia tyłki ,pozuje do zdjęć selfie czy to w lustrze czy na dyskotece.
Wymagają pewnie jakiegoś di caprio jako rozmówcy,przystojniaków z telenoweli chociaż są brzydsze niż dzeiwczyny spotykane na ulicy czy gdziekolwiek które się tak nie zachowują.
Czy ktoś wie dlaczego tutaj tak jest?
Wymagania i debilstwo ponad wszystko?
lista tematów
czy dziewczyny tutaj sa gorsze od tych na zywo? strona 14 z 24
już ci tyle wskazówek dałam, że na dzisiaj ci wystarczy,bo twoje szare komórki więcej nie są zdolne przetworzyć w ciągu tak krótkiego okresu czasu. No mam odrobinę empatii nawet do zwierząt :)
może moją krótka charakerystkę?
łap
mam na sobie majtki w czachy
i nieogolone pachy
i cellulit pod "pachamy",
dziesięć zmarszczek za "uszamy"
a na nosie pryszcze dwa
Baba Jaga-cała ja
łap
mam na sobie majtki w czachy
i nieogolone pachy
i cellulit pod "pachamy",
dziesięć zmarszczek za "uszamy"
a na nosie pryszcze dwa
Baba Jaga-cała ja
Teraz ci znów Gucio przeszkadza co? Ty od mojego Gucia, to oso wara, bo mu odgryziesz to co ma najcenniejszego :)
dla nas wystarczy:) on zadowolony i ja hepi :) ty masz źródełko?! Ostatnio pisałaś, że knury wszystko wydoiły
Konto usunięte: już ci tyle wskazówek dałam, że na dzisiaj ci wystarczy,bo twoje szare komórki więcej nie są zdolne przetworzyć w ciągu tak krótkiego okresu czasu.
no to może zacznij od detalu, a nie hurtowo
a nieprawda, dla Gucia nie masz litości
że kto nie ma litości? że niby ja? co ty tam wiedzieć możesz zakuta kapusto no co? tyle ile ci natłoczę do tej twojej makówy :)