kampol
kampol
  25 February 2017 (pierwszy post)
Witam.
Jestem tutaj od niedawna i fakt który zaobserwowałem po prostu mnie zadziwił.Dziewczyny tutaj jeśli juz do niej napiszesz nie potrafia skleić całego zdania,odpisują wyrazami takimi jak :okej: spoko ,"nom". Wiekszość wystawia tyłki ,pozuje do zdjęć selfie czy to w lustrze czy na dyskotece.
Wymagają pewnie jakiegoś di caprio jako rozmówcy,przystojniaków z telenoweli chociaż są brzydsze niż dzeiwczyny spotykane na ulicy czy gdziekolwiek które się tak nie zachowują.

Czy ktoś wie dlaczego tutaj tak jest?
Wymagania i debilstwo ponad wszystko?
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: szamponu się już chwyciłaś?! Oł siet aż tak źle z tobom? aż taka bida w domu? trzabyło tak od razu jakąś zrzutkę byśmy zorganizowali

szkoda mówić jak źle ze "mnom", dzięki za troskę i wsparcie, jakoś sobie radzę, raz z tego śmietnika, raz z tamtego i ze 2x w tygodniu człek cos na ruszta wrzuci
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie moje to od ślunsoków pożyczone w sumie to spoko chłopy, leją po pyskach aż miło :))) ty uważaj na tych dzielniach, bo ci łeb tam upindolom

spoko, moja wataha czuwa, zresztą sama co nieco też potrafie
dywersantka
dywersantka
  26 February 2017
No i fujarka :D Idem pogodać z normalnymi chłopami i wybatożyć pare chochołów :) Tobie zostawiam te wszystkie kalesony na fotce. Możesz prać do bólu i samego końca:) swojego albo ich d83dde09
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha ty i pokazywanie :) ty się od zawsze cykorzysz

raczej nie, ale niech ci będzie, po mnie zleci jak woda po kamieniu, a tobie od razu zrobi się weselej na serduchu, nie będę ci żałowała
dywersantka
dywersantka
  26 February 2017
narysujesz mi paincie i myslisz ze wszyscy tacy głupi jak ty mądry hahahha nara.
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: No, no, no ty pokrako czworonożna uważaj z kim tańczysz

twoje tańce to dopiero "you can dance", zazdroszczę ci wyczucia rytmu, nie mysłałas o wzięciu udziału w jakimś kabaretonie
jako czworonożna pokraka?
myślę, że miejsce w finałowej 10-ce miałabyś jak w banku, a w duecie z Guciem miejsce na podium jest wasze
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: No i fujarka :D Idem pogodać z normalnymi chłopami i wybatożyć pare chochołów :) Tobie zostawiam te wszystkie kalesony na fotce. Możesz prać do bólu i samego końca:) swojego albo ich

Guciu do odstawki na boczny tor? kurcze, przecież bida się zapłacze
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: narysujesz mi paincie i myslisz ze wszyscy tacy głupi jak ty mądry hahahha nara

narysuję, tylko napisz co byś chciała
dywersantka
dywersantka
  26 February 2017
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Gucia zostawiam pod twojom opiekom matko boleściwa d83dde02 pilnuj go jak własnej źrenicy, bo jak coś mu się stanie to ci jaja upindole :))) tylko doczytaj to co napisałam ze zrozumieniem tematu.... pilnuj nie znaczy używaj, bo czeka cię to samo tylko ze zdwojonom siłom i dawkowaniem
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Gucia zostawiam pod twojom opiekom matko boleściwa

o ja matko boleściwo, a co ja mam z nim robić?

Konto usunięte
Konto usunięte: pilnuj go jak własnej źrenicy

ocipiłaś?, puszczę dziada samopas, niech idzie w cholerę

Konto usunięte
Konto usunięte: jak coś mu się stanie to ci jaja upindole :)))

spoko, kupię takie od knura i wyślę ci w paczce, będziesz je upindalała do woli, Guciowi się chociaż na jakiś czas upiecze
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko doczytaj to co napisałam ze zrozumieniem tematu.... pilnuj nie znaczy używaj

spoko, no chyba, że do Gucia dołączysz lupę, wtedy moja ciekawośc weżmie górę i mogę nie dotrzymać obietnicy,
ach, ten instynkt poszukiwacza i odkrywcy

Konto usunięte
Konto usunięte: bo czeka cię to samo tylko ze zdwojonom siłom i dawkowaniem

będziesz mnie ze "zdwojonom" "siłom" pilnować? nie trzeba, ty lepiej dawkuj Guciowi, bo bida już bokami robi
BabaxJaga
BabaxJaga
  26 February 2017
pozdrawiamy Gucia

pa
dywersantka
dywersantka
  26 February 2017
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Masz obsesje na punkcie swojego Gucia?! Dowiadywałam się i to podobno da się leczyć ....w ulu hahaha włóż na 3 zdrowaśki i to podobno ma pomóc :)))
BabaxJaga
BabaxJaga
  28 February 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz obsesje

to raczej obawa i troska

Konto usunięte
Konto usunięte: na punkcie swojego Gucia?!

mojego? on twój, nie mój

Konto usunięte
Konto usunięte: Dowiadywałam się i to podobno da się leczyć

to aż tak żle? a jakie są rokowania?

Konto usunięte
Konto usunięte: w ulu

wow, lubimy hardcor?

Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha włóż na 3 zdrowaśki

rozumiem, 3 zdrowaśki, a co nucisz w trakcie?

Konto usunięte
Konto usunięte: i to podobno ma pomóc :)))

podobno? tzn.że podniesienie pańskie obciążone jest ryzykiem porażki?

a może zaproponuj Guciowi coś z innej bajki,
łap
https://www.youtube.com/watch?v=7jqHSnrmp4g
BabaxJaga
BabaxJaga
  28 February 2017
Lodziu, "siostro" ma cholerna zmartwychwstań na "łykęd",
nikt tak jak ty nie "podkronca" temperatury i nie podnosi ciśnienia, no może ta wredna zołza Jaga, ale ona działa z doskoku więc się nie liczy.
Hajd bez ciebie umiera
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.