lista tematów
Prawdziwa kobieta strona 8 z 27
Masz jedyną możliwość odpisać komuś spoza własnego kręgu, bo tak z konta damskiego, odpowiadasz sobie na méskie i tak sie ten twój grajdolek kreci
dopiero 14, a ty juz naje....
dopiero 14, a ty juz naje....
Konto usunięte: zapewniam cię, że wiedzą od początku kim są i za kogo chcą być odbierani, domagają się uznania i poszanowania swoich praw tak jak my hetero
W tym prawa do adopcji dzieci?! a niech sobie zrobia swoje :D Ty nie chcesz miec dzieci, to urodzisz i im oddasz, ale znów schody bo prawa do adopcji ze wskazaniem ograniczyli

masz na myśli siebie?
nie jestem facetem więc po co mi męskie konta?
w przeciwieństwie do ciebie nikogo nie udaję, konto prowadzę sama
ok, pominę milczeniem ciąg dalszy, nie będę ci psuła twojego "szoła"
Poza tym, dziecko kochane jak już idziesz na ulice drzeć swoją japkę, to nadanie im jakichkolwiek praw jest niemożliwe, bo niezgodne z konstytucją, tą samą którą tak dzielnie wojujecie
Art 18 mówi jasno i wyraźnie"Za małżeństwo uważa się związek kobiety i mężczyzny" Amen
Następnym razem jak zaczniesz tak dzielnie tą swoją maczugą wywijać, to uważaj bardziej, bo najczęściej wywijasz, ale orła 
Art 18 mówi jasno i wyraźnie"Za małżeństwo uważa się związek kobiety i mężczyzny" Amen
Następnym razem jak zaczniesz tak dzielnie tą swoją maczugą wywijać, to uważaj bardziej, bo najczęściej wywijasz, ale orła 
Konto usunięte: W tym prawa do adopcji dzieci?! a niech sobie zrobia swoje :D Ty nie chcesz miec dzieci, to urodzisz i im oddasz, ale znów schody bo prawa do adopcji ze wskazaniem ograniczyli
jasne, lepiej niech dziecko tkwi w rodzinie patologicznej, gdzie tatuś leje równo mamusie i niejednokrotnie w obecności dzieci egzekwuje swoje prawa męża niż miałoby trafić do rodziców homoseksualnych i być kochane i szanowane, ważne, że wszystko w imię jakiś wydumanych boskich zasad, które nakazują aby rodzinę tworzyli kobieta i mężczyzna, na otarcie łez pozostaje jeszcze bidul, tam zaspakają wszystkie potrzeby dziecka, a jak? a kogo to interere
z tego co wiem zastopowano tzw. pieczę zastępczą, chodzi o adopcje zagraniczne, popieram w całej rozciągłości
A ty jako ta, którą irytuje płacz dziecka i nazywasz je odpadami, zapewnisz mu miłość, stabilizację, poczucie bezpieczeństwa i nauczysz tolerancji?! O qiuerfa, koniec świata
Konto usunięte: RedRiding1978: Poza tym, dziecko kochane
droga mateńko, dziecko kochane pyta co sądzisz o kontrowersyjnej Klątwie?
podniosło się larum godne pospolitego ruszenia
Ni przeszkadza mi jej wystawianie na deskach teatrów, do czasu kiedy "aktorzy" nie qur... się na oczach widzów, a dodtakowy minus, że robią to za moje qur... podatki. Hołota je... i tyle
Konto usunięte: A ty jako ta, którą irytuje płacz dziecka i nazywasz je odpadami, zapewnisz mu miłość, stabilizację, poczucie bezpieczeństwa i nauczysz tolerancji?!
nie irytuje mnie płacz dziecka tylko zawodzenie nad ludzkimi zygotami
bądź spokojna, dam mu wędkę, rybę będzię musiało złowić samodzielnie