Sebbos
Sebbos
  21 July 2017 (pierwszy post)
Czy istnieja jeszcze prawdziwe kobiety szukajace milosci ???
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ni przeszkadza mi jej wystawianie na deskach teatrów, do czasu kiedy "aktorzy" nie qur... się na oczach widzów

w kościołach na oczach widzów "czarne kiecki" też odstawiają niezłe szopki i zyskują apluz i jeszcze wyciągają tacę,
powinny wprowadzić płatne wejścia w formie biletów i każdy wiedziałby przynajmniej za co płaci, np. w perszym rzędzie opłaty wyższe, w dalszych rzędach proporcjonalne upusty, miejsca stojące połowa stawki

Konto usunięte
Konto usunięte: , a dodtakowy minus, że robią to za moje qur... podatki

a jak z budżetu (czyt.również z twoich podatków) Tadzio dostaje kolejne subwencje to cie nie wq...? bo mnie cholernie

Konto usunięte
Konto usunięte: Hołota je... i tyle

sztuka miodzio, idealnie podsumowanie kościelnych i ich hipokryzji
RedRiding1978
RedRiding1978
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak z budżetu (czyt.również z twoich podatków) Tadzio dostaje kolejne subwencje to cie nie wq...? bo mnie cholernie

A wiesz może ile zapłaciłam ja z moich podatków, na poniemieckie renty dla żydów, muzeum żydowskie, wasze nocne marsze pod latarniami?!
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: więc jednak LUDZKIMI zygotami

tak, jako gatunek homo sapens określiliśmy się dumnie mianem ludzi, pod względem biologicznym jesteśmy w Królestwie Zwierząt,
chociaż niektórzy powinny przejść do Królestwa Roślin, jako grzyby i pleśnie
RedRiding1978
RedRiding1978
  1 August 2017
Ostatnio edytowany: 4 May 1077
W twoim przypadku upatrywałabym nadziei w amebie. Ona bez mózgu przetrwała miliony lat, ty też możesz d83dde02 Myślisz tak, ze coś ci się uda?! nic ci się nie uda i dziękujcie Bogu i partii że odpowiednie służby zatrzymali pochód kibiców
RedRiding1978
RedRiding1978
  1 August 2017
Oni by wam urządzili "jesień średniowiecza" spier... byście do domków za piece szybciej jak zza nich powychodziliście. Kozaki ale w necie d83dde02
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: A wiesz może ile zapłaciłam ja z moich podatków,

pojęcia nie mam, pewnie potrząsnęłaś ochoczo kiesą

Konto usunięte
Konto usunięte: na poniemieckie renty dla żydów

jak dla mnie duży błąd, bracia starsi w wierze odcinają kupony od Holokaustu w nieskończoność, sama nie rozumiem dlaczego swoich roszczeń nie kierują pod innym adresem, jako katol pogadaj z nimi, w sumie wierzycie w tą samą bozię, której ja istnienie orzucam

Konto usunięte
Konto usunięte: muzeum żydowskie

osobiście mnie to drażni, zupełnie nie rozumiem idei jego powstania, nie ich ziemia, nie ich kraj, chociaż pewnie niejeden chciałby zmienić ten stan rzeczy

Konto usunięte
Konto usunięte: wasze nocne marsze pod latarniami?!

???
nic mi nie wiadomo o ateistycznych, nocnych marszach
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: W twoim przypadku upatrywałabym nadziei w amebie

pod względem zróżnicowania organizmu ameba stoi nad grzybem, więc Lodziu krok do tyłu
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: pochód kibiców

kibice tacy nawiedzeni? nie gadaj, ja znam tych normalnych
RedRiding1978
RedRiding1978
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie wierzycie w tą samą bozię, której ja istnienie orzucam

a ja odrzucam twoje pier... o Szopenie jakoby twoja witamina "C" i "Ch" były CUDOWNYCM lekarstwem na wszystkie dolegliwości tego świata
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Oni by wam urządzili "jesień średniowiecza" spier... byście do domków za piece szybciej jak zza nich powychodziliście

zza żadnego pieca nie wychodziłam, szykujecie stosy dla ateistów?
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
zobacz Lodziu swojego brata duchowego w akcji
https://www.youtube.com/watch?v=rIlbYLEdZVo
niby XXI wiek, a Ciemnogród
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
ksiądz powinien powinien ponieśc takie same konsekwencje jak aktorzy z "Klątwy"
RedRiding1978
RedRiding1978
  1 August 2017
Ty nawracaj swoich braci w wierze d83dde02 mnie nie musisz
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: twoja witamina "C" i "Ch" były CUDOWNYCM lekarstwem na wszystkie dolegliwości tego świata

wykosić religię w pień, dopuścić do głosu naukę i od razu świat będzię lepszy, przynajmniej wojen na tle religijnym nie będzie
RedRiding1978
RedRiding1978
  1 August 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ksiądz powinien powinien ponieśc takie same konsekwencje jak aktorzy z "Klątwy"

z tego co udało mi się ustalić, to ksiądz poniósł konsekwencje swoich czynów.... zawisł na sznurze jak Judasz... trochę mu w tym miejscowi pomogli. chcesz takiego wyroku bez możliwości odroczenia?!! Chyba nie, to się nie wychylaj
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.