Cześć
Każdemu zdarza się wybiegać myślami w przyszłość... Zatem i tym razem sprobujmy obudzic nasza wyobraznie...
1. Jak wyobrazacie sobie sie za powiedzmy 5lat?
2. Jak wyobrazacie sobie to miejsce - Fotke - za 5 lat? Myslicie, ze w dalszym ciagu bedziecie utozsamiac sie z tym miejscem?
3. Gdybys mogl/mogla przeniesc sie w czasie do dowolnej epoki, jakie czasy by to byly?
lista tematów
Podroz w czasie
3. Przełom wieku 19/20 byłoby super. A to miejsce za 5 lat? Nie wiem siedzę tu już lat 15 prawie. Przez ten czas zmieniło się na gorsze wiele rzeczy. Na pewno jest więcej degeneratów, więcej idiotów, więcej wyposzczonych ludzi. W 2005 roku jeszcze nie każdy miał telefon, internet nie był jeszcze aż tak dostępny. Wydaje mi się że wówczas były bardziej inteligentne rozmowy. Cóż ale to nie wróci. Za 5 lat pewnie wpadnę zerknę stwierdzę że siusiumajtki do mnie jakieś piszą i to takie gdzie jak ja zakładałam konto to ich jeszcze na świecie nie było. Drażnią mnie nastolatki które do mnie piszą, a już teraz u niektórych mogłabym być ich mamą, a niektórzy jeszcze w pampersach biegali jak miałam tu konto.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Ciekawe czasy mamy teraz wcześniej tak ciekawie nie było. Co do fotki to pewnie ktoś ją kupi i podupadnie bo będą tylko reklamy .
ciezkie pytanie ja nie wiem do ktorego czasu chcialbym sie cofnac od czasu do czasu cofnalbym sie ale to juz chyba r5aczej do przodu niz tylu