poetess
poetess
  8 August 2008 (pierwszy post)
Witam wszystkich w ten bezndzienie pochmurny i deszczowy dzień, aż chce się życ :ninja:

Powspominjamy :mrgreen:

Na pewno każdy oglądał kiedyś dobranocki-przywilej każdego malucha.
Jakie były Wasze ulubione? ( Moje to oczywiście bajki Disney`a [w niedziele tylko leciały :and: ] Muminki i Smerfy :mrgreen: , ale niestety w cztery pozostale dni tygodnia byla lipa jakaś)
Ostatnio włączylam tvp1 o 19.00 i o dziwo zobaczylam te same bajki, co dekate temu :woot: . Nie rozumiem tego...Niektore na pewno są wartosciowe, ale zeby przez 10-15 lat tym samym programem isc...:woot: Niezle oszczędzaja na mlodych widzach.

Czym powinna się charakteryzować idealna dobranocka dla Waszego dziecka?
Czy jako male dzieciaki baliscie się jakieś postaci z bajki? ( ja się bałam Gargamela :ninja: i zawsze głosno kibicowałam, zeby smerfom udało się przed nim uciec :mrgreen: )
Ee, to tyle, temat na nudny wieczór, bo co tutaj innego robić. :ninja:
pozdrawiam
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  11 August 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie były Wasze ulubione?

Ja najmilej wspominam gumisie i smerfy...
teraz czasem tez lbuie do nich wracac (zachowalo mi sie kilka odcinkow nagranych przez rodzicow na video)
EwelinaLbn90
EwelinaLbn90
  16 August 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie były Wasze ulubione?

muminki oczywiście i pszczółka maja

Konto usunięte
Konto usunięte: Czym powinna się charakteryzować idealna dobranocka dla Waszego dziecka?

brakiem przemocy bo troche dużo tego w obecnych bajkach i oczywiście pokazywaniem ważnych wartości - takie jest moje zdanie

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jako male dzieciaki baliscie się jakieś postaci z bajki?

tak. Buki. cały czas mnie przeraża :O
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.