lista tematów
Jaki film wzruszył Was najbardziej? strona 3 z 3
Czy jest jakiś film który wzruszył was do łez?
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moim produktami kulinarnymi. Jeśli chcesz chapsnąć naprawdę dobry sernik rafaello to znajdziesz go właśnie tu! www.smacznieitanio.pl/sernik-rafaello-na-zimno/ Polecam także inne moje przepisy www.smacznieitanio.pl
"Stowarzyszenie Umarłych Poetów"
"Requiem Dla Snu"
"300 mil do nieba"
"Pearl Harbor"
"Pasja"
"Forest Gump "
"Słodki Listopad"
"Troja"
"Cast Away: Poza Światem "
"Requiem Dla Snu"
"300 mil do nieba"
"Pearl Harbor"
"Pasja"
"Forest Gump "
"Słodki Listopad"
"Troja"
"Cast Away: Poza Światem "
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
nie oglądałem ;)))
chociaż mi nie chodzi o wzruszenia typu łzy i itp. tylko takie wewnętrzne np. wtedy coś takiego dostałem jak Oscar Schindler stał otoczony przez uratowanych i zaczął ściągać sygnet z dłoni potem wskazywać na samochód twierdząc że po co mu to, mógł uratować sprzedając te rzeczy jeszcze kilka osób

Konto usunięte: nie oglądałem ;)))
chociaż mi nie chodzi o wzruszenia typu łzy i itp. tylko takie wewnętrzne np. wtedy coś takiego dostałem jak Oscar Schindler stał otoczony przez uratowanych i zaczął ściągać sygnet z dłoni potem wskazywać na samochód twierdząc że po co mu to, mógł uratować sprzedając te rzeczy jeszcze kilka osób
Oczywiście, że mi także nie chodzi o łzy, ale o to, że każdy z tych filmów wywarł na mnie ogromne wrażenie.
Polecam Ci dzieci Ireny Sendlerowej. Osobiście nie przepadam za amerykańskimi produkcjami o tematyce II wojny światowej, ale ten jest inny. :)

i dzieci Ireny Sendlerowej