lista tematów
Play Station 4 - Gry które waszym zdaniem trzeba "zaliczyć" strona 6 z 6
6 września Open Beta Battlefielda 5 
=======
tak przy okazji bo nie chcę mi się przeglądać całego tematu zwłaszcza że posty są dość stare - ale w co aktualnie gracie na PS4
bo bym sobie popykał w coś online

=======
tak przy okazji bo nie chcę mi się przeglądać całego tematu zwłaszcza że posty są dość stare - ale w co aktualnie gracie na PS4
bo bym sobie popykał w coś online
...Ignorance is bliss...
ja wczoraj przeszedłem Mad Max z 2015 roku dzisiaj rozpoczynam granie w Tomb raider:) zapowiada się kawał dobrej gry przygodowej z elementami akcji i przetrwania.
grałem w kilka tytułów naraz dlatego sie tak dłużyło. teraz skończyłem pozostałe i skupiam sie na jednym :)
nie nie ja mówie o starszej wersji narzi ogrywam te dobre tytuły którcyh nie zaliczyłem.
https://d.allegroimg.com/original/03d9a9/e4eacb734496b1a5fae74c36487d
w pająka też pewnie zagram ale poczekam aż cena spadnie
trochę za dużo jak na 20 godz gry
trochę za dużo jak na 20 godz gry
...Ignorance is bliss...
Ukochałem sobie gatunek looter- shooter dlatego szczególnie pod granie ze znajomymi od siebie mogę polecić Borderlands The Handsome Collection czyli Borderlands 2 oraz Pre-Sequel. W jedynkę której nie ma na ps4 ograłem kilkadziesiąt godzin, w dwójeczce i presequelu na jednej konsoli (w kooperacji) wybiło ponad sto godzin a solo mam grubo ponad 400 :D a do grania na paru konsolach bądź solo Tom Clancy The Division, której druga cześć wychodzi w przyszłym roku. Świetna gierka szczególnie w przypadku posiadania "złotej edycji" bo każdy znajdzie coś dla siebie o ile lubi ogólnie TPS'y ;)

ahh jeszcze 6 dni oczekiwania.